CAMERA/EDIT STAGIAIR(E)

Wil jij je edit skills inzetten voor de hipste YouTube kanalen (o.a. RTL Concentrate), kan je overweg met een camera en wil je werken in een team met alleen maar jonge, hippe mensen maar toch voor een internationale organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanaf 1 februari (eerder starten is mogelijk) bieden wij een camera / edit stage aan waarbij je onze crew kan ondersteunen in zowel camerawerk als edit. De nadruk ligt vooral op het monteren van items voor het kanaal RTL Concentrate, maar het komt ook voor dat je mee op pad gaat als (tweede) cameraman of een andere edit naar een hoger niveau moet tillen.

Je komt stage te lopen bij de digitale tak van FremantleMedia Netherlands. Dit is een wereldwijde televisieproducent die opereert in 31 landen en per jaar meer dan 420 programma’s wereldwijd uitzendt. Ook Blue Circle (o.a. Heel Holland Bakt), Fiction Valley (o.a. Celblok H) en No Pictures Please (o.a. Dream School) vallen onder FremantleMedia Netherlands dus dit is je eerste stap naar een uitgebreid netwerk.

We zijn op zoek naar iemand die een held is in Adobe Premiere en overweg kan met een Canon C100, ervaring met Adobe After Effects en een GoPro is een pré. Je moet duidelijk kunnen communiceren, geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en verder is het natuurlijk ‘work hard, play hard’. Het gaat om een stage van minimaal 5 maanden voor 40 uur per week.

Is dit echt iets voor jou? Reageer dan voor 15 januari via recruitment@fremantlemedia.nl