Concentrate bold Untrained Online Video

Tiny Riot! maakt nieuw format ‘Untrained’ voor YouTube-kanaal ‘Concentrate BOLD’

Niels Oosthoek loopt samen met militairen ongetraind Nijmeegse Vierdaagse

Concentrate BOLD komt vanaf vandaag met het nieuwe programma ‘Untrained’, waarin presentatoren JayJay Boske, Kaj van der Ree en Niels Oosthoek elkaar uitdagen om onverwachts, ongetraind en onvoorbereid bijzonder sportieve prestaties neer te zetten. Voor de eerste aflevering is Niels de sjaak. JayJay licht hem midden in de nacht van zijn bed om aan de Nijmeegse Vierdaagse mee te doen. Niels sport vrijwel niet en moet dus ongetraind 40 kilometer lopen. Er zit echter nog een addertje onder het gras: hij moet met een groep militairen marcheren en krijgt een backpack van vijftien kilo op zijn rug. Aan het materiaal ligt het niet, maar kan Niels dit ongetraind en kan hij het mentaal aan? ‘Untrained’ is vanaf donderdag 3 augustus om 20.00 uur te zien op YouTube.com/concentratebold.

Het team van Tiny Riot is de afgelopen tijd flink uitgebreid, met onder andere deze 4 toppers!

Vlnr: Roddy van der Maat (Manager New Business), Meinte Stinstra (Manager Content), Jonas van Praag (Senior Creative) en Kasimir Landheer (Content Strateeg).

 

Vanuit de hospitality-branche rolde Roddy van der Maat in 2002 de media in. Na zijn laatste functies als Head of Sales bij Endemol en Managing Director bij Donut Media is hij afgelopen januari gestart bij Tiny Riot! In de functie van Manager New Business is hij verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe klantrelaties en het uitbouwen van het bureau netwerk.

 

Meinte Stinstra is binnen gehaald als de nieuwe Manager Content. Sinds 2008 werkt Meinte in de media. In het begin als video-editor, de laatste jaren als creative storyteller. Hij ontwikkelde commercials & brandend content voor verschillende grote A-merken in Nederland. Als Manager Content geeft hij bij Tiny Riot leiding aan de content managers en video editors.

 

Jonas van Praag is een Digital Creative met video in zijn DNA en een grote liefde voor het maken van grote muurschilderingen in o.a. Brazilië. Hij had in 2003 al zijn eigen tv format: De Intimidatie Cursus en bedacht voor DWDD een campagne idee dat uiteindelijk op het bureau van Hillary Clinton belandde. Als ze het ook had gebruikt zaten we nu waarschijnlijk niet met Trump! Jonas zal zich bij Tiny Riot bezig houden met het verzinnen van spraakmakende online formats.

 

Kasimir heeft zich als muziekliefhebber in de afgelopen tijd bezig gehouden met het bedenken en maken van content in samenwerking met artiesten bij MRSAM. In de jaren daarvoor maakte hij zich druk als strateeg bij verschillende soorten agencies: media, digitaal en creatief. Bij Tiny Riot! bemoeit Kasimir zich met de contentstrategie en de distributie achter de formats die we produceren.

Succes jongens!!