JayJay Boske zeilt ongetraind ‘Volvo Ocean Race’ en Niels Oosthoek sprint slopende ‘Redbull 400’

Na het succes van de pilotaflevering van het programma ‘Untrained’ – waarin Niels Oosthoek samen met een groep militairen ongetraind de Nijmeegse Vierdaagse liep – start op woensdag 4 oktober om 17.30 uur het spraakmakende vervolg op ‘Concentrate BOLD’. In de eerstvolgende ‘Untrained’ bijt Niels Oosthoek weer het spits af met zijn deelname aan de slopende ‘RedBull 400’. Hij reist onder begeleiding van medepresentator Kaj van der Ree naar Bischofen in Oostenrijk om onverwachts en ongetraind een 400 meter lange skischans op te sprinten. De schans heeft een hellingsgraad van 75% en Niels moet binnen twaalf minuten boven zijn. De week erna, op woensdag 11 oktober, is JayJay Boske aan de beurt en is het dit keer de eer aan Niels om hem te verrassen. De mannen reizen af naar Portugal, waar JayJay onvoorbereid meedoet aan de officiële training van de zwaarste zeilwedstrijd ter wereld: de ‘Volvo Ocean Race’. In het team van Brunel, bestaande uit (oud) olympisch spelers, zeilt hij over de woeste oceaan en krijgt hij zeker geen voorkeursbehandeling. Waar zijn teamleden normaliter twee maanden trainen voor deze race, heeft JayJay geen enkele ervaring met zeilen. Aan het materiaal ligt het niet, maar kunnen Niels en JayJay deze sportieve prestaties ongetraind volbrengen?

Concentrate BOLD
Het YouTube-kanaal ‘Concentrate BOLD’ zit met zijn content op het scherpst van de snede en is bedoeld voor mannen en stoere vrouwen. ‘Untrained’ is een gewaagd format, waarin presentatoren JayJay BoskeKaj van der ReeNiels Oosthoek en Rijk Hofman elkaar uitdagen om onverwachts, ongetraind en onvoorbereid bijzonder sportieve prestaties neer te zetten.

‘Untrained’ wordt geproduceerd door Tiny Riot! en is vanaf woensdag 4 oktober om 17.30 uur te zien op ‘Concentrate BOLD’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *